Περιβαλλοντικό πρόγραμμα: επίσκεψη στο κτηνιατρείο

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2017 οι μαθητές του τμήματος Γ3 του σχολείου μας επισκέφθηκαν το κτηνιατρείου του κ.Χατζησαλάτα, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος που συμμετέχουν με τίτλο ¨Τα ζώα διηγούνται”
Ο παιδαγωγικός στόχος του προγράμματος είναι να εκτιμήσουν οι μαθητές μας πόσο μοναδικά είναι τα ζώα που ζουν κοντά μας και να τα καταλάβουν ώστε να αποκτήσουν θετική στάση και σεβασμό γι’ αυτά.
Η επίσκεψη στο κτηνιατρείο ήταν μέσα στις προγραμματισμένες δραστηριότητες του προγράμματος. Ο κτηνίατρος κ. Χατζησαλάτας μας περίμενε στο ιατρείο του, ξενάγησε του μαθητές στο χώρο και τους έδειξε πως να φροντίζουν ένα ζωάκι είτε είναι αδέσποτο είτε δεσποζόμενο, Είδαν από κοντά πως περιθάλπεται ένα ζωάκι, άκουσαν την καρδούλα του με το στηθοσκόπιο και παρακολούθησαν τη φροντίδα του,
Οι ερωτήσεις των παιδιών ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες. Ο κτηνίατρος απάντησε σε όλες τις απορίες των μαθητών μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την υπομονή και το χρόνο που μας διέθεσε!
Τους μαθητές μας συνόδευαν η δασκάλα της τάξης κ Φανή Κουμπατή και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του προγράμματος κ. Σοφία Αργυροπούλου

8 7 6 4 5 3 2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...