Εγγραφές μαθητών στη Α΄ τάξη του Σχολείου μας για το Σχολικό έτος 2021-2022

Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.
Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015.
Καλούνται οι γονείς, εφόσον διαπιστώσουν ότι η διεύθυνση κατοικίας τους εμπίπτει στα χωροταξικά όρια της σχολικής μας μονάδας, (είναι ανηρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου) αφού ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής κι αφού κατεβάσουν τα  προβλεπόμενα έγγραφα του σχολείου για ναπροσέλθουν στο χώρο του σχολείου για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.(Φωτοτυπία)

2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ (Α.Δ.Υ.Μ.)

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΗ ή τηλεφωνίας που να είναι στο όνομα των γονέων ή του κηδεμόνα του μαθητή)(Φωτοτυπία)

4. «Βεβαίωση Φοίτησης» από το Νηπιαγωγείο όπου ο μαθητής φοιτά, η οποία θα προσκομιστεί στο γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο Δημοτικό.

Οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο μας μπορούν να κατεβάσουν όλα τα απαραίτητα έντυπα . Παρακαλούμε να ληφθεί μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

https://eody.gov.gr/loimoxi-apo-to-neo-koronoio-covid-19-odigies-profylaxis-gia-to-koino/& COVID-19 – Οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το κοινό – Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (eody.gov.gr)

Για τον λόγο αυτό μπορείτε να τα παραδίδετε αυτοπροσώπως στο Σχολείο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία προς αποφυγήν του συγχρωτισμού.

ΕΝΤΥΠΑ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Wordpress snowstorm powered by nksnow