Εγγραφές μαθητών στη Α΄ τάξη του Σχολείου μας για το Σχολικό έτος 2022-2023

Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022.

Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2022-2023 στην Α΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως 31-12-2016.

Καλούνται οι γονείς, εφόσον διαπιστώσουν ότι η διεύθυνση κατοικίας τους εμπίπτει στα χωροταξικά όρια της σχολικής μας μονάδας, (είναι ανηρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου) αφού ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής κι αφού κατεβάσουν τα  προβλεπόμενα έγγραφα του σχολείου για να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση
άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα
εμβόλια.(Φωτοτυπία)

2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ.
Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠAIΘ (Α.Δ.Υ.Μ.)

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, φαίνεται η διεύθυνση
κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΗ ή τηλεφωνίας που να είναι στο όνομα των γονέων ή του κηδεμόνα του μαθητή)(Φωτοτυπία)

4. «Βεβαίωση Φοίτησης» από το Νηπιαγωγείο όπου ο μαθητής
φοιτά, η οποία θα προσκομιστεί στο γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο Δημοτικό.

Οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο μας μπορούν να κατεβάσουν όλα τα απαραίτητα έντυπα .

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών,  για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).  παρακαλείστε για την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.

Εναλλακτικά Φέτος, οι γονείς, αν το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου επισυνάπτοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται παραπάνω, μαζί με την συμπληρωμένη  αίτηση έγγραφης,  την οποία μπορείτε να κατεβάσετε. Στο e-mail σχολείου 10dimver@sch.gr  

ΕΝΤΥΠΑ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...