Η Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο σχολείο μας

Στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και της Ολυμπιακής Εβδομάδας “στο Δρόμο για το Παρίσι 2024 “, καθώς και της Παγκόσμιας Ημέρας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (23η Απριλίου), οι μαθητές/τριες του Ολοήμερου Τμήματος του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, μαζί με την Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ.Ελένη Γκόγκα και τον Υπεύθυνο του Ολοήμερου Τμήματος κ. Αντώνη Καραμήτρο, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στη δράση ” Γνωριμία με το Ολυμπιακό Άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης” (Πινγκ-Πονγκ).
Ο πιστοποιημένος Προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και προπονητής των τοπικών συλλόγων Α.Σ.Ε.Α Βέροιας & Ο.Ε.Α. Βέροιας, κ. Γιώργος Τσιαλτζούδης μαζί με τον Αθλητή και βοηθό Προπονητή κ. Δημήτρη Τσιαλτζούδη μίλησαν στους μαθητές /τριες για την ιστορία και τους κανονισμούς του αθλήματος. Στη συνέχεια έδειξαν τα βασικά σημεία τεχνικής και τακτικής του αθλήματος, παίρνοντας μέρος στη βιωματική αυτή δράση όλοι οι μαθητές /τριες του Ολοήμερου Τμήματος, κάνοντας εξάσκηση τόσο με τον προπονητή και τον βοηθό του, όσο και μεταξύ τους.
Ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση καθώς οι μαθητές/τριες γνώρισαν το Ολυμπιακό αυτό άθλημα, γυμνάστηκαν και ψυχαγωγήθηκαν αναπτύσσοντας τη συνεργασία, τη φιλία, το “Ευ αγωνίζεσθαι”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...