Μετάβαση στο Γυμνάσιο

Την Παρασκευή 6/5 οι μαθητές της Στ τάξης επισκεφτήκαν τους χώρους του 5ου Γυμνασίου Βέροιας. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια διερεύνησης του δείκτη αυτοαξιολόγησης της εκπαιδευτικής μονάδας: Συνεργασία με φορείς . 

Οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν  στις αίθουσες, τα  εργαστήρια (πληροφορικής, τεχνολογίας, εικαστικών, χημείας-βιολογίας) το γυμναστήριο και τη  βιβλιοθήκη του σχολείου. Άκουσαν με προσοχή την υποδιευθύντρια και τον διευθυντή του Γυμνασίου που αναφέρθηκαν στον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, τους κανόνες, τον τρόπο διδασκαλίας. Στη συνέχεια έγιναν από τα παιδιά μας  πολλές ερωτήσεις για τον αριθμό των μαθημάτων, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις, τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων,  τα εργαστήρια δεξιοτήτων και την καταγραφή των απουσιών.  Ήταν μια επίσκεψη που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιούργησε μια γλυκιά προσμονή για τη φοίτηση στο νέο σχολικό πλαίσιο που θα μπει στις ζωές των μικρών μαθητών μας σε λίγους μήνες.  

                ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη διεύθυνση και την υποδιεύθυνση του 5ου Γυμνασίου και το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό για την υπέροχη φιλοξενία και ξενάγηση.  

[flgallery id=148 /]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...